Ons team

De Keerzijde werkt met een flexibel team bestaande uit freelancers en ZZP-ers dat naast het werken in de zorg deelnemers in onze trainingen een onvergetelijke ervaring meegeeft. 

 

Alle teamleden hebben ruime praktijkervaring in de zorg én zelf de 24 uurs ervaringstraining doorlopen. 
Daarbij hebben de coaches een coachopleiding en vele jaren ervaring met het ondersteunen van teams.

Joke Mulder

Trainer


Waarom doe je wat je doet (voor De Keerzijde)?

Ik werk voor De Keerzijde, omdat ik bewustwording in de zorg erg belangrijk vind. Door de deelnemers te laten voelen wat sommige handelingen, bejegeningen en uitspraken met je kunnen doen, hoop ik dat de deelnemers zich heel erg bewust worden van hun handelen naar de cliënten toe. De zorg wordt hierdoor een stuk liefdevoller.

  

Wat breng jij mee als trainer?

Wat ik meeneem als begeleider is veel ervaring in de zorg zowel in tehuizen, thuiszorg en als zzp’er in de palliatieve zorg. Ik ben in staat om mijn humor en levenservaring goed in te zetten in de training.

 

Naast training geven, waar houd je nog meer van?

Ik houd ervan om te reizen en andere mensen te ontmoeten en als de zon daarbij schijnt is het helemaal heerlijk. Theater en concerten bezoeken is ook een manier voor mij om lekker te ontspannen. Ook ben ik graag creatief bezig zowel met schilderen als koken. En als ik niet te lui ben, doe ik ook nog aan hardlopen. Regelmatig doe ik mee aan mooie loopjes

"Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken."

 

- Confucius -

Schrijf je in

We sturen maximaal 4 keer per jaar
een nieuwsbrief toe.