Ons team

De Keerzijde werkt met een flexibel team bestaande uit freelancers en ZZP-ers dat naast het werken in de zorg deelnemers in onze trainingen een onvergetelijke ervaring meegeeft. 

 

Alle teamleden hebben ruime praktijkervaring in de zorg én zelf de 24 uurs ervaringstraining doorlopen. 
Daarbij hebben de coaches een coachopleiding en vele jaren ervaring met het ondersteunen van teams.

Corrie van Nieuwkerk

Coach


Waarom doe je wat je doet (voor De Keerzijde)?

Ik werk voor De Keerzijde, omdat ik geloof dat mensen leren door ervaren. Door ze een spiegel voor te houden, te prikkelen en soms te confronteren. Bij De Keerzijde staat ervaringsleren écht centraal, hebben trainers allen direct of zijdelings ervaring in ‘de zorg’ en hebben zij allemaal eenzelfde trainingsaanbod doorlopen als onze deelnemers.

  

Wat breng jij mee als coach?

Ik heb het geduld, de verbeeldingskracht, het enthousiasme en het inlevingsvermogen om aan anderen iets over te brengen. Ik zet je op een ander been of laat je op een andere manier kijken. Maar vooral wil ik je ruimte laten om zelf of met je team te ontdekken hoe communicatie en verbinding anders kan.

 

Naast training geven, waar houd je nog meer van?

Samen met een collega heb ik een aantal jaar geleden een voorstelling geschreven over Alzheimer. Deze spelen wij nog heel regelmatig. En met nog steeds dezelfde betrokkenheid, compassie én plezier. Ik ben veel en vaak met mijn werk bezig - gewoon omdat ik daar heel veel energie uithaal. En anders ga ik graag de uitdaging aan van een ingewikkeld recept: op zondag vroeg opstaan en uitgebreid koken. Opeten doe ik overigens ook graag.

"Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken."

 

- Confucius -

Schrijf je in

We sturen maximaal 4 keer per jaar
een nieuwsbrief toe.