Ons team

De Keerzijde werkt met een flexibel team bestaande uit freelancers en ZZP-ers dat naast het werken in de zorg deelnemers in onze trainingen een onvergetelijke ervaring meegeeft. 

 

Alle teamleden hebben ruime praktijkervaring in de zorg én zelf de 24 uurs ervaringstraining doorlopen. 
Daarbij hebben de coaches een coachopleiding en vele jaren ervaring met het ondersteunen van teams.

Ans Winkel

Coach


Waarom doe je wat je doet (voor De Keerzijde)?

Ik werk voor de Keerzijde omdat ik ‘de belevingsdag’ een fantastisch concept vind. Op deze dag ervaar je wat het met je doet als je afhankelijk bent van zorg. De ervaringen van de deelnemers zijn op deze dag vaak heel intens en brengen een daadwerkelijke verandering teweeg in het handelen van de medewerker naar de cliënt. Daarbij is het fijn om voor en met Lieke du Bois te werken. Ze is een zeer inspirerende vrouw met een grote drive om de zorg naar een hoger plan te brengen en daar wil ik ook voor gaan.

 

 

Wat breng jij mee als coach?

Mijn kwaliteit is dat ik laagdrempelig ben en met veel humor de training breng, waardoor deze naast leerzaam ook leuk is. Ik geef de training met veel voorbeelden uit de praktijk zodat het voor een ieder duidelijk is wat ik bedoel. Ik heb deze voorbeelden vanuit mijn eigen ervaring als mantelzorger van een moeder met dementie.

 

 

Naast training geven, waar houd je nog meer van?

Ik hou van uitdagingen en actief bezig zijn, zoals skiën en wandelen (Nijmeegse 4 daagse4-daagse). En vooral het feestje na het skiën en het lopen.

"Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken."

 

- Confucius -

Schrijf je in

We sturen maximaal 4 keer per jaar
een nieuwsbrief toe.