Ons team

De Keerzijde werkt met een flexibel team bestaande uit freelancers en ZZP-ers dat naast het werken in de zorg deelnemers in onze trainingen een onvergetelijke ervaring meegeeft. 

 

Alle teamleden hebben ruime praktijkervaring in de zorg én zelf de 24 uurs ervaringstraining doorlopen. 
Daarbij hebben de coaches een coachopleiding en vele jaren ervaring met het ondersteunen van teams.

Tara Landa

Trainer


Waarom doe je wat je doet (voor De Keerzijde)?

Ik heb een passie voor de zorg en acteren. Ik vind het prachtig om een bijdrage te leveren aan het zo centraal mogelijk zetten van de klant in de zorgsector. Ik vind het super om met acteerwerk, medewerkers te stimuleren om tot inzicht te komen, zodat zij op een leuke manier de vertaalslag kunnen maken naar hun eigen praktijk. Ik geniet van de dagen die ik voor De Keerzijde mag werken. Ik besef goed dat het voor deelnemers een bijzonder intensieve dag is, die zij niet snel zullen vergeten.

 

Wat breng jij mee als trainer?

Ik heb zowel als verzorgende en begeleider, als medisch maatschappelijk werker gewerkt in verschillende zorgsettingen. Ik heb geleerd voor onder andere: psychiatrie, psychogeriatrie, gehandicaptenzorg, dialyse, cardiologie, oncologie, niet aangeboren hersenletsel en medisch specialistische revalidatie. Ik ben een harde werker en kan goed luisteren. Ik ben een gevoelsmens en kick op veranderingen!

 

Naast training geven, waar houd je nog meer van?

Oei! Ik houd van heel veel dingen. Heb je even? Gekke kleding aantrekken, skeeleren in huis, kinderen die op de bank springen, na het eten muziek aan, hard meezingen, gek dansen, verkleedpartijtjes, praten met onbekende mensen, een hele dag in de keuken staan voor een feestmaal. Slingers ophangen, ook al is er niemand jarig, hutten bouwen in huis, met mijn man samen stiekem de chocolade paashazen opeten die de kinderen op school hebben gekregen, want chocola bij de koffie is onmisbaar, in een opwelling een tatoeage nemen, trouwen in een oude snoepfabriek.

 

Verder houd ik van een hysterisch drukke kerstboom met meer gekke voorwerpen dan ballen, spullen verkopen op rommelmarkten die ik zelf heb gescoord bij de kringloop of via Marktplaats, ik ben te ongeduldig om een bad te nemen, deel mijn chips niet graag, weet nog steeds niet hoe ik mijn haar moet touperen en wil nog ooit een keer met een afstandsbediening langs huizen om de tv van anderen stiekem te bedienen.

 

Tot slot vind ik het superleuk om ons huis tijdens de vakantie te verhuren. Zo ontmoeten we leuke mensen en kan ik lekker gastvrij zijn.

"Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken."

 

- Confucius -

Schrijf je in

We sturen maximaal 4 keer per jaar
een nieuwsbrief toe.