Ons team

De Keerzijde werkt met een flexibel team bestaande uit freelancers en ZZP-ers dat naast het werken in de zorg deelnemers in onze trainingen een onvergetelijke ervaring meegeeft. 

 

Alle teamleden hebben ruime praktijkervaring in de zorg én zelf de 24 uurs ervaringstraining doorlopen. 
Daarbij hebben de coaches een coachopleiding en vele jaren ervaring met het ondersteunen van teams.

Janny Reitsema

Trainer


Waarom doe je wat je doet (voor De Keerzijde)?

Uit eigen ervaring weet ik dat verzorgenden -ondanks al hun goede bedoelingen- onbewust de regie van mensen overnemen zodra deze zorgafhankelijk worden. De Keerzijde laat professionals ervaren hoe dit voelt. Een snellere en doeltreffender opleiding of ervaring kun je als zorgprofessional niet krijgen om daarna jouw bejegening, het inrichten van je organisatie en beleid menswaardiger in te vullen. Met de ervaringstraining maak je echt het verschil. Dat is voor mij dan ook de reden om hieraan mee te werken en om deze visie en ervaring te verspreiden.

 

Wat breng jij mee als trainer?

Ik ben zelf opgegroeid met een vader met niet-aangeboren hersenletsel als gevolg van een auto ongeluk. Ik heb hierna in diverse zorginstellingen gewerkt in diverse functies als zorgprofessional. Als initiatiefnemer heb ik zelf twee nieuwe zorgvoorzieningen opgezet en geleid, nu is dit De 4 Elementen. De visie van De Keerzijde was en is ook altijd mijn eigen visie waaruit ik alles heb georganiseerd en heb gewerkt. Ik ben dagelijks dan ook bewust bezig hoe zorg en begeleiding kan worden ervaren en gegeven.

 

Naast training geven, waar houd je nog meer van?

Ben een levensgenieter! In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur. Ik houd van de sauna, van het ontdekken van nieuwe culturen, lezen (vooral spirituele boeken), ontdekken van mijzelf, lekker eten, muziek.....

"Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken."

 

- Confucius -

Schrijf je in

We sturen maximaal 4 keer per jaar
een nieuwsbrief toe.