Ons team

De Keerzijde werkt met een flexibel team bestaande uit freelancers en ZZP-ers dat naast het werken in de zorg deelnemers in onze trainingen een onvergetelijke ervaring meegeeft. 

 

Alle teamleden hebben ruime praktijkervaring in de zorg én zelf de 24 uurs ervaringstraining doorlopen. 
Daarbij hebben de coaches een coachopleiding en vele jaren ervaring met het ondersteunen van teams.

Carol Houtman

Coach


 

 

Waarom doe je wat je doet (voor De Keerzijde)?

Mijn hart ligt bij het leveren van goede zorg en dienstverlening aan cliënten, waarbij zij maximale regie hebben en houden over hun leven. Ik ben ervan overtuigd dat de ervaring bij De Keerzijde hier een grote bijdrage aan kan leveren. Dit omdat de ervaring mensen raakt en aan het denken zet.

 

Wat breng jij mee als coach?

De ervaring die ik meebreng, is breed. Ik heb gewerkt als begeleider op de groep, als manager, als coach en als trainer.  Mijn visie op coaching is dat jij zélf op zoek gaat naar antwoorden. Ik kan je vragen stellen die leiden tot antwoorden die je bewust of onbewust al hebt. Dit kan zorgen voor nieuwe inzichten, een andere manier van denken en het ontdekken van nieuwe perspectieven.

 

Naast training geven, waar houd je nog meer van?

“Ik hou van mensen, van goede gesprekken, van lekker eten, van humor, van buiten zijn, volg Spaanse les, vind het leuk om te tekenen en buiten de lijntjes te kleuren.”

"Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken."

 

- Confucius -

Schrijf je in

We sturen maximaal 4 keer per jaar
een nieuwsbrief toe.