Ons team

De Keerzijde werkt met een flexibel team bestaande uit freelancers en ZZP-ers dat naast het werken in de zorg deelnemers in onze trainingen een onvergetelijke ervaring meegeeft. 

 

Alle teamleden hebben ruime praktijkervaring in de zorg én zelf de 24 uurs ervaringstraining doorlopen. 
Daarbij hebben de coaches een coachopleiding en vele jaren ervaring met het ondersteunen van teams.

Monique Roovers

Trainer


Waarom doe je wat je doet (voor De Keerzijde)?

Ik creëer, inspireer en transformeer graag. Leren is plezierig en soms ook oncomfortabel. Leren is balanceren tussen een uitdaging en een veilige omgeving. Kennis heeft een functie, maar is ondergeschikt aan ervaringsgericht leren. Elk mens heeft het recht om te zijn wie hij of zij is. Of om te worden wie hij of zij is. Ik gun iedereen dan ook zijn eigen proces in het ontdekken en ontwikkelen van zijn talenten. Dit doe ik via creatieve werkvormen.

 

Wat breng jij mee als trainer?

Ik wil deelnemers laten ontdekken waar hun blinde vlekken zitten. Ik laat hen inzien welke talenten en kwaliteiten ze hebben. Ik leer ze hoe ze hier gebruik van kunnen maken, zonder op het resultaat te focussen. Ik doe dit door hun fantasie te stimuleren en hen te leren denken in oplossingen in plaats van denken in beperkingen. Ik kijk altijd naar het positieve in een persoon, in plaats van naar iemands tekorten.

 

Naast training geven, waar houd je nog meer van?

Ik werk met jong en oud. Train particulieren en zakelijke zorgverleners. Naast trainer bij

De Keerzijde ben ik trainingsacteur, begeleider, stembevrijder (zang en beweging), drama-coach, interactief theatermaker en -speler.

"Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken."

 

- Confucius -

Schrijf je in

We sturen maximaal 4 keer per jaar
een nieuwsbrief toe.