Ons team

De Keerzijde werkt met een flexibel team bestaande uit freelancers en ZZP-ers dat naast het werken in de zorg deelnemers in onze trainingen een onvergetelijke ervaring meegeeft. 

 

Alle teamleden hebben ruime praktijkervaring in de zorg én zelf de 24 uurs ervaringstraining doorlopen. 
Daarbij hebben de coaches een coachopleiding en vele jaren ervaring met het ondersteunen van teams.

Thea Threels

Trainer


 

Waarom doe je wat je doet (voor De Keerzijde)?

 

De Keerzijde biedt een onuitwisbare ervaring, waardoor jij het verschil kan maken. In je visie, je werk, in de zorg. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij. 

Met confrontatie, humor en respect. Met als doel: 

We gaan het samen nog beter doen in de zorg!

 

Wat breng jij mee als trainer?

 

Na zo n dertig jaar ervaring in de zorg kan ik nog steeds zeggen; mensen zijn mooi en uniek! Mijn passie ligt dan ook bij de communicatie; hoe maak je contact? Hoe luister je? Hoe begrijp je? Hoe verbind je? Hoe laat je iemand in z’n waarde? Ik probeer hier als trainer op een creatieve en passende manier antwoord op te geven, waarbij ik humor en een stukje zelfspot niet schuw. Ervaring, plezier en veiligheid staan uiteraard voorop tijdens de training!

 

Naast training geven, waar houd je nog meer van?

 

Naast mijn werk ben ik regelmatig in de sportschool of op (als keeper of scheidsrechter) of naast (als vrijwilliger) het hockeyveld te vinden! Ik lees graag een boek, luister naar muziek. En ga graag op stap met vrienden. Ik geniet en ben blij met mijn gezin, familie, vrienden en sociale contacten en vind het belangrijk om iets voor een ander te kunnen betekenen wanneer dit nodig is!

Mijn motto: ‘Het leven is mooier met aandacht voor elkaar’





"Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken."

 

- Confucius -

Schrijf je in

We sturen maximaal 4 keer per jaar
een nieuwsbrief toe.