Ons team

De Keerzijde werkt met een flexibel team bestaande uit freelancers en ZZP-ers dat naast het werken in de zorg deelnemers in onze trainingen een onvergetelijke ervaring meegeeft. 

 

Alle teamleden hebben ruime praktijkervaring in de zorg én zelf de 24 uurs ervaringstraining doorlopen. 
Daarbij hebben de coaches een coachopleiding en vele jaren ervaring met het ondersteunen van teams.

Wendie Metsaars

Trainer


Waarom doe je wat je doet (voor De Keerzijde)?

 

Ik geloof in het effect en de kracht van het ervarend leren. Tijdens de Meemaakdagen vind ik het bijzonder wat er bij mensen naar boven komt en hoe ze zich nog bewuster worden van hun eigen handelen, kwaliteiten en blinde vlekken. Het zelf ervaren en voelen heeft een vele diepere impact in trainen dan het praten over. Ik heb zelf zo’n 10 jaar geleden de 24-uurs training meegemaakt en het heeft bij mij een positieve, onuitwisbare indruk achtergelaten.

 

 

Wat breng jij mee als trainer? 

 

Omdat ik zelf jarenlang op de werkvloer heb gestaan, kan ik me goed inleven. De veranderingen, hoge werkdruk, procedures en de verzakelijking in de zorg zijn voor mij bekend terrein. Menselijk gedrag en groepsdynamiek fascineren me en de afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd op het gebied van gedrag en lichaamstaal. Ik draag bij aan een betere connectie tussen mensen door inzicht te geven in hun eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Humor en intuïtie zet ik graag in om dit te bereiken. 

 

 

Naast training geven, waar houd je nog meer van? 

 

Ik hou van alles wat met water te maken heeft: aquasporten, mountainbiken langs het kanaal, een  warme douche of bad, vakanties aan zee. Daarnaast heb ik een grote passie voor het improvisatietheater. Zowel beroepsmatig, als privé.

"Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken."

 

- Confucius -

Schrijf je in

We sturen maximaal 4 keer per jaar
een nieuwsbrief toe.