Ons team

De Keerzijde werkt met een flexibel team bestaande uit freelancers en ZZP-ers dat naast het werken in de zorg deelnemers in onze trainingen een onvergetelijke ervaring meegeeft. 

 

Alle teamleden hebben ruime praktijkervaring in de zorg én zelf de 24 uurs ervaringstraining doorlopen. 
Daarbij hebben de coaches een coachopleiding en vele jaren ervaring met het ondersteunen van teams.

Natasja van Hassel

Trainer


Waarom doe je wat je doet (voor De Keerzijde)?

Ik werk naast De Keerzijde zelf in de zorg en merk vaak dat de cliënt nog niet helemaal in regie is. Systemen zijn vaak leidend. Daarnaast vind ik dat zorgprofessionals zich meer bewust mogen zijn van hun eigen handelen en bejegenen. Ik sta volledig achter ervaringsleren. Dit is het meest effectief voor mij. Ikzelf heb ook De Keerzijde mogen ervaren en weet daarom dat dit echt een positief verschil maakt. Daarom werk ik met veel plezier voor De Keerzijde, omdat ik mensen die in zorg werken dezelfde ervaring gun en zo het verschil kan maken.

 

Wat breng jij mee als trainer?

Ik vind het leuk om tijdens een training in te spelen op de situaties die zich in de praktijk zoal voordoen. Kijkend naar zowel het groepsbelang, als het individu. Daarnaast kan ik mijn handelen aanpassen en inspelen op het handelen van mijn collega, tijdens een training. Daarbij kijkend naar wat er nodig is voor de deelnemers. Ik heb een goede klik met mijn collega's en ga altijd met plezier naar een training.

 

Naast training geven, waar houd je nog meer van?

Naast het werk voor De Keerzijde, houd ik van mijn gezin, sporten, wandelen, een wijntje bij de kachel, een avondje met vrienden, een goed concert, een heerlijke Netflix-serie, de natuur, humor, lekker lachen, mediteren en mijn persoonlijke ontwikkeling blijven voeden.

"Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken."

 

- Confucius -

Schrijf je in

We sturen maximaal 4 keer per jaar
een nieuwsbrief toe.