Ons team

De Keerzijde werkt met een flexibel team bestaande uit freelancers en ZZP-ers dat naast het werken in de zorg deelnemers in onze trainingen een onvergetelijke ervaring meegeeft. 

 

Alle teamleden hebben ruime praktijkervaring in de zorg én zelf de 24 uurs ervaringstraining doorlopen. 
Daarbij hebben de coaches een coachopleiding en vele jaren ervaring met het ondersteunen van teams.

Rick Buma

Trainer


Waarom doe je wat je doet (voor De Keerzijde)?

Hoe De Keerzijde te werk gaat, spreekt mij persoonlijk heel erg aan. De verandering begint bij jezelf. Eerder kun je het ook niet overbrengen op een ander. En ik denk dat De Keerzijde de nieuwe toekomst van de zorg is en ook gaat worden. Ben daarom ook blij dat ik hier een steentje aan kan bijdragen.

 

Wat breng jij mee als trainer?

Als trainer breng ik veel positieve energie in de training. Met mijn inlevingsvermogen kan ik de juiste snaar raken, waardoor je dieper in het moment zelf gaat zitten. De samenhang met mijn mede-collega is goed op elkaar afgestemd, waardoor je aan het einde van de dag denkt: Dit was een leuke(veel gelachen) maar ook een leerzame training. Als trainer kan ik het overzicht goed bewaken, waardoor iedereen zijn of haar moment krijgt om ‘de regie kwijt te raken’.

 

Naast training geven, waar houd je nog meer van?

Lekker met 22 man achter een bal aan rennen, elkaar het bloed onder de nagels vandaan halen en vervolgens in de kantine samen een borrel drinken.????

"Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken."

 

- Confucius -

Schrijf je in

We sturen maximaal 4 keer per jaar
een nieuwsbrief toe.