Ons team

De Keerzijde werkt met een flexibel team bestaande uit freelancers en ZZP-ers dat naast het werken in de zorg deelnemers in onze trainingen een onvergetelijke ervaring meegeeft. 

 

Alle teamleden hebben ruime praktijkervaring in de zorg én zelf de 24 uurs ervaringstraining doorlopen. 
Daarbij hebben de coaches een coachopleiding en vele jaren ervaring met het ondersteunen van teams.

Jan Daemen

Coach


Waarom doe je wat je doet (voor De Keerzijde)?

Ik werk als coach voor de Keerzijde, omdat ik 100% geloof in de training. Ervaringsleren is de meest krachtige manier van leren. Het maakt leren ook leuk; hoe goed je ook bent in je vak, zoeken naar verbetering maakt je trots op je werk. Bovendien krijg ik veel energie van het ondersteunen van mensen bij het maken van stappen en stapjes in hun ontwikkeling.

 

 

Wat breng jij mee als coach?

Ik breng mee: 44 jaar ervaring in de zorg. Ik was bij de geboorte, groei en volwassenwording van de Keerzijde. Ik ben rustig, analytisch, respectvol, zie processen in een groep, heb overwicht, kan goed meebewegen met een groep en heb humor. Ik probeer altijd vanuit de intrinsieke motivatie van de deelnemers te werken.

 

 

Naast training geven, waar houd je nog meer van?

Ik hou van werken met mensen, waarbij een lach en een traan allebei aanwezig mogen zijn. Leren moet ook leuk zijn. Leren moet ook veilig en respectvol zijn.

"Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken."

 

- Confucius -

Schrijf je in

We sturen maximaal 4 keer per jaar
een nieuwsbrief toe.