Ons team

De Keerzijde werkt met een flexibel team bestaande uit freelancers en ZZP-ers dat naast het werken in de zorg deelnemers in onze trainingen een onvergetelijke ervaring meegeeft. 

 

Alle teamleden hebben ruime praktijkervaring in de zorg én zelf de 24 uurs ervaringstraining doorlopen. 
Daarbij hebben de coaches een coachopleiding en vele jaren ervaring met het ondersteunen van teams.

Tineke Pastoor

Trainer


Waarom doe je wat je doet (voor De Keerzijde)?

Ik vind het belangrijk dat de zorgverlener aansluit bij de zorgvrager. Hierbij hoort voor mij contact, aandacht, goede communicatie en oog hebben voor de eigen autonomie van de zorgvrager. Door zelf te ervaren wat het met je doet als je hulpbehoevend wordt, ga je inzien dat de keuzes en de wijze van contact maken niet altijd passen bij wat jij als zorgvrager belangrijk vindt. Zelf ervaren hoe het is om verzorgd te worden, komt binnen waardoor je beter kunt reflecteren op jouw wijze van zorgverlenen. Door dit met elkaar na te bespreken, geeft mogelijkheden om stil te staan bij wat goed gaat in jouw wijze van zorgverlenen en die van het gehele team. Het geeft energie om samen de zorg nog beter te bieden en hierdoor kwaliteit van zorg te verhogen.

 

 

Wat breng jij mee als trainer?

Ik heb vele jaren werkervaring in de zorg (verpleeghuis, thuiszorg, stage ziekenhuis en huisartsenpraktijk) in diverse functies. Hierdoor kan ik me redelijk goed verplaatsen in de verschillende wijzen van zorgverlenen.Zowel intra-, als extramuraal. In welke situatie ik ook werk, mijn kernwaarden zijn altijd: aandacht, contact en communicatie met de zorgvrager. Dankzij mijn ervaringen kan ik tijdens de trainingen voorbeelden uit de praktijk meenemen. En het leuke ervan is dat ik hier zelf ook altijd weer van leer. Want niemand is perfect. Door open te blijven staan voor verbeteringen in de zorg blijf je scherp!

 

 

Naast training geven, waar houd je nog meer van?

Naast mijn werk voor De Keerzijde werk ik als zzp’er in de zorg (PGB-zorg verlenen, indiceren van zorg als wijkverpleegkundige). Hiernaast houd ik van gezelligheid, vrolijke en nuchtere mensen waarmee ik op zijn tijd ook een lekker feestje kan bouwen. Ik kan genieten van het komen en gaan (knipoog) van onze kinderen thuis. Ga ook graag met manlief regelmatig even weg om weer helemaal op te laden.Toneelspelen (openlucht) is heerlijk om eens even niet jezelf te hoeven zijn en samen met medespelers het publiek een gezellige avond te bieden.

"Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken."

 

- Confucius -

Schrijf je in

We sturen maximaal 4 keer per jaar
een nieuwsbrief toe.