Ons team

De Keerzijde werkt met een flexibel team bestaande uit freelancers en ZZP-ers dat naast het werken in de zorg deelnemers in onze trainingen een onvergetelijke ervaring meegeeft. 

 

Alle teamleden hebben ruime praktijkervaring in de zorg én zelf de 24 uurs ervaringstraining doorlopen. 
Daarbij hebben de coaches een coachopleiding en vele jaren ervaring met het ondersteunen van teams.

Elise van der Eijk

Trainer


Waarom doe je wat je doet (voor De Keerzijde)?

Ik heb 20 jaar ervaring in de zorg. Van de werkvloer tot het management. Mijn motto: less is more. Ik hou van efficiënt werken, waarbij er tijd is voor het individu. En als tweede niet lullen, maar pellen. Dus niet teveel praten, maar doen! En als er gepraat wordt dan graag in begrijpelijke taal voor iedereen.

 

Wat breng jij mee als trainer?

Ik ben een doorpakker, maar hou ook van lol en plezier in het werk. Ik maak het de mensen graag naar hun zin. Ik heb het voorrecht gehad om met verschillende doelgroepen te werken, waaronder: volwassenen met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking, volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel en/of lichamelijke problematiek en als laatste ben ik nu werkzaam bij de doelgroep kind en jeugd. 

 

Naast training geven, waar houd je nog meer van?

Ik doe een poging om ooit 10 km hard te lopen, terwijl ik geen hardloper ben gezien mijn manier van hobbelen. Ik loop ook niet heel hard. Je zou het ook kunnen omschrijven als dribbelen. Maar ik ga stug door. De aanhouder wint. Ook vind ik het leuk om sport te kijken, zoals wielrennen en schaatsen. En natuurlijk lekker en gezellig uit eten met vrienden of met mijn gezin leuke dingen doen.

"Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken."

 

- Confucius -

Schrijf je in

We sturen maximaal 4 keer per jaar
een nieuwsbrief toe.