Ons team

De Keerzijde werkt met een flexibel team bestaande uit freelancers en ZZP-ers dat naast het werken in de zorg deelnemers in onze trainingen een onvergetelijke ervaring meegeeft. 

 

Alle teamleden hebben ruime praktijkervaring in de zorg én zelf de 24 uurs ervaringstraining doorlopen. 
Daarbij hebben de coaches een coachopleiding en vele jaren ervaring met het ondersteunen van teams.

Monique Gravendeel

Administratief medewerker financiën, planning


Waarom doe je wat je doet (voor De Keerzijde)?

De Keerzijde heeft een leuk team met mensen. Samen hebben we één doel voor ogen: het werk in de zorg in een ander licht zetten. Juist in deze tijd waarin binnen de zorgsector veel onrust heerst. Ik vind het heel bijzonder om te horen, lezen en zien wat ons team van coaches en begeleiders als ervaren zorgprofessionals teweeg kan brengen bij alle deelnemers met onze ervaringstrainingen. Ogen worden geopend en mensen worden zich weer bewust waarom ze ooit voor dit mooie vak gekozen hebben: zorgen voor de zorgafhankelijke medemens. Nu en zeker in de toekomst is het belangrijk om te blijven investeren in de zorg, ook omdat we er zelf allemaal vroeg of laat mee te maken krijgen.

 

 

Wat breng jij mee als teamlid?

Ikzelf ben binnen De Keerzijde werkzaam op kantoor. Ik ben van het regelen en plannen. Naast de verzorging van de financiële administratie, ben ik er verantwoordelijk voor dat alle ervaringstrainingen in goed overleg met de opdrachtgever worden gepland en dat er voldoende coaches en begeleiders worden ingeroosterd voor iedere training. Soms een grote puzzel, maar dat is de uitdaging!

 

 

Naast je werk voor De Keerzijde, waar houd je nog meer van?

Ik kan erg genieten van de tuin, de natuur en alles wat daar gebeurt. Zittend op een luie stoel geboeid kijken hoe een nest jonge vogels uitvliegt. Mooi om te zien hoe de jonge vogels dag in dag uit verzorgd zijn door de ouders en dan het nest verlaten. Hoe zorgzaam dieren zijn voor hun jong, zo zorgzaam moeten we allemaal zijn voor de ouderen.

"Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken."

 

- Confucius -

Schrijf je in

We sturen maximaal 4 keer per jaar
een nieuwsbrief toe.