HOE NU
VERDER?

Speciale dagtraining voor medewerkers zorgHoe

nu

verder?


Hoe nu verder

Hoe nu verder is een dagtraining voor medewerkers ter ondersteuning van hun persoonlijke kracht, zelfvertrouwen en toekomst in de zorg. 

 

In kleine groepen van 8- 10 deelnemers wordt onder leiding van een coach besproken wat er met iedereen is gebeurd tijdens de Corona crisis, welke impact dat heeft gehad en welke persoonlijke belemmeringen hierdoor zijn ontstaan. De persoonlijke beleving is leidend en veiligheid gegarandeerd. 

 

Samen met deelnemers wordt vanuit hun mogelijkheden en kracht een persoonlijk antwoord gegeven op de vraag Hoe nu verder? Van hieruit wordt een actieplan voor de komende maanden ontwikkeld. Dit plan wordt vervolgens binnen de groep gepresenteerd.

 

Ter afsluiting worden de randvoorwaarden voor succes hiervan verzameld.

Deze randvoorwaarden bespreken deelnemers met collega’s en leidinggevende binnen een week na afsluiting van de dag. De coach zal ter ondersteuning adviezen overdragen aan opdrachtgever. 

 

Omdat onze coach geen onderdeel is van de organisatie denken wij een meerwaarde te kunnen bieden in de veiligheid en openheid voor deelnemers. Voorkeur heeft ook om deze training op een externe locatie te laten plaatsvinden. 

Voor wie

Hoe nu verder  is bijzonder geschikt voor medewerkers, zorg en facilitair, uit de ouderenzorg, thuiszorg,verpleging en gehandicaptenzorg. 

Al onze trainingen worden met leidinggevenden en medewerkers op maat gemaakt. Ook worden de te hanteren maatregelen i.v.m. het COVID virus vastgesteld. 

 

Zeer geschikt voor organisaties die investeren in hun medewerkers en ondersteunen in hun kracht en kwaliteiten. 

 

Meer weten over de
DAGTRAINING
HOE NU VERDER?

 

Benieuwd naar hoe wij medewerkers in jouw organisatie kunnen ondersteunen? Alle workshops, trainingen en trajecten zijn maatwerk en aanpasbaar aan jouw specifieke situatie.

 

We overleggen graag met je over de mogelijkheden!

 

Bel 0168- 456087 of mail naar 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor specifieke vragen: 06- 15076672 

Naam is verplicht

Email of telefoonnummer is verplicht.

Invalid Input

Schrijf je in

We sturen maximaal 4 keer per jaar
een nieuwsbrief toe.