Medewerker V&V Tante Louise

Kennismaken


Vanaf het begin van deze dag hing er een fijne sfeer. Ik voelde me veilig binnen de groep en alle informatie werd prettig gebracht. De uitleg was leuk, leerzaam en speels. Er kwam veel kennis naar boven die een beetje weggezakt was. We hebben weer veel geleerd over communicatie en ik kwam er opnieuw achter hoe leuk team we eigenlijk hebben. Ik verwacht dat de Meemaakdag confronterend gaat worden, maar dat veel wel met een lach gaat verlopen. Wel vind ik het spannend. Maar ik vind het fijn om te weten dat er niet gebeurt wat ik echt niet wil.


Meemaken


Ik heb me deze dag enorm vermaakt. Door de afhankelijke positie kwam ik erachter hoe lastig het is om hulp te vragen. Jullie zaten allemaal enorm goed in jullie rol. Het beleven is goed gelukt, dan realiseer je jezelf pas hoe je iemand bejegent. Ik had de beperking van het slecht zien. Het is bizar hoe klein je wereldje dan wordt. Vanaf nu is het eerst nadenken en dan doen.


Waarmaken


Deze nabespreekdag was leerzaam en ik ben erg positief. Voor de bewoners brengt het voordelen met zich mee, maar ook ik kan nu beter het beste uit mezelf halen. Ik heb geleerd hoe makkelijk het is om een goed team te maken, maar ook te breken. Het was fijn dat het traject in drie dagen verdeeld was. Dat maakte het mogelijk om alles te laten bezinken voordat je doorgaat.


 

Schrijf je in

We sturen maximaal 4 keer per jaar
een nieuwsbrief toe.