Medewerker V&V, Tante Louise

Kennismaken


Er hing de hele dag een fijne sfeer. Ik heb de training drie jaar geleden al eens ervaren en ik was verbaasd hoeveel ik nog wist. Het heeft toen blijkbaar indruk gemaakt. Opnieuw herkende ik mezelf in de geschetste situaties. Deze schetsen gaven een helder beeld van de praktijk en het gedrag van collega’s en bewoners. De coach was afwisselend met het geven van info en vragen, waardoor ik actief kon blijven luisteren. De Meemaak dag ga ik over me heen laten komen, maar ik heb er wel veel zin in.


Meemaken


Deze dag heb ik situaties ervaren die ook zo op de werkvloer gebeuren, al was het soms iets overdreven. Hierdoor kreeg ik er wel goede inzichten van. Mooi vond ik het om zelf onmacht en frustratie te voelen. Erg knap hoe we de hele dag bezig gehouden zijn. Het was een lange dag, maar ging aan de andere kant wel weer snel voorbij. Mijn tip is om het traject aan iedereen aan te bieden.


Waarmaken


Bij deze dag hebben we onze ervaringen kunnen delen. Ik heb gevoeld hoe het is om aan de ‘andere kant’ van de zorg te zitten en wat deze afhankelijkheid met je doet. Trainer Jan was een fijne man om mee samen te werken en waarbij ik me gelijk op mijn gemak bij voelde. Mijn collega’s en ik hebben onze band versterkt. Als je er als team echt voor gaat kun je samen groeien.


 

Schrijf je in

We sturen maximaal 4 keer per jaar
een nieuwsbrief toe.