MEEMAKEN
IS WAARMAKEN

Kort verblijf: dagtraining (7,5 uur)En dan

dat

betuttelen!

Dagtraining

1. Kennismaking: introductie met ervaren zorgcoach. Aan de orde komen o.a. doel en werkwijze van de dag, communicatie, stand van zaken, motivatie voor zorg en onderlinge samenwerking. 

 

2. Meemaken: persoonlijke zorgervaring waarin deelnemers zelf verzorgd en begeleid worden vanuit zorgteam De Keerzijde. Beperkingen zoals slecht zien, slecht horen, niet kunnen praten en rolstoelafhankelijkheid worden ingezet ter ondersteuning. Wat gebeurt er bij verlies van regie en aanpassing aan zorgsysteem? Waar komt mogelijk 'onbegrepen gedrag' vandaan? 

 

3. Waarmaken: interactieve uitwisseling persoonlijke ervaringen met coach. De herkenning van eigen en andermans gedrag wordt besproken. Acties voor veranderingen in praktijk worden gekoppeld aan concrete afspraken. 

 

Geschikt voor teamleidinggevenden en behandelaren. Trainingen zijn aan te passen en uit te breiden aan effectief leidinggeven en samenwerking met zorgmedewerkers.

 

Tevens speciale dagtrainingen communicatie en samenwerking binnen teams en met familie mogelijk. 

Meer weten over de
DAGTRAINING?

 

Benieuwd hoe wij MEEMAKEN IS WAARMAKEN in jouw organisatie zouden kunnen inzetten? Alle workshops, trainingen en trajecten zijn maatwerk en aanpasbaar aan jouw specifieke situatie.

 

We overleggen graag met je over de mogelijkheden!

 

Bel 0168- 456087 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor specifieke vragen bel 06- 15076672 

Naam is verplicht

Email of telefoonnummer is verplicht.

Invalid Input

Verplicht

Schrijf je in

We sturen maximaal 4 keer per jaar
een nieuwsbrief toe.