DE KEERZIJDE ACADEMIE

Entree Opleiding Zorg

 

Graag aan het werk in de zorg maar niet wetende waar te beginnen? De Entree Opleiding Zorg biedt de mogelijkheid om binnen 8 weken à 3 dagen als zorgondersteuner een gedegen basis te leggen voor doorgroei naar een interne BBL- opleiding. MBO gecertificeerd niveau 1 met erkende bouwstenen niveau 2 en zelfs niveau 3.

Selectiecriteria kandidaten:

  • Krachtige motivatie voor de zorg
  • Warme persoonlijkheid waarin zorgzaamheid van nature aanwezig
  • Pro- actieve werkhouding
  • Fysiek gezond
  • Verantwoordelijkheidsgevoel

Bovenstaande wordt versterkt met specifieke theoretische en praktische kennis.

Iedere week bestaat uit 2 interactieve studiedagen en 1 dag coaching on the job o.l.v. een interne coach óf een coach van De Keerzijde. Zo zijn wij per direct ondersteunend aan medewerkers op de werkvloer die momenteel geen tijd en ruimte hebben om nieuwe collega’s in te werken.

Door een programma op maat aan te bieden, wat een leerling al kan hoeft niet meer herhaald te worden, kunnen leerlingen zich snel ontwikkelen en bijvoorbeeld taalachterstanden versneld inlopen.

Zodoende is deze opleiding heel erg geschikt voor statushouders die wij met heel veel plezier en motivatie een mooie kans in onze samenleving willen bieden.

Volgens ons hebben zorgvragers namelijk, naast de medische zorg, met name behoefte aan begrip,  warme persoonlijke aandacht, vrolijkheid, betrokkenheid, buitenlucht en gezelligheid. Een gastvrije werkhouding is dan ook waar deze leerlingen de zorgwereld mee gaan verblijden.

Deze opleiding is tot stand gekomen vanuit samenwerking met de Van Doen Academie, TwisQ training en coaching en Finestri Subsidiemanagement.

Aanvraag voor ondersteunende financiële middelen mogelijk.

De Keerzijde BV is onderdeel van Holding DK Zevenbergen, KVK nr. 58262652